Mississippi

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Mississippi

Onroerend goed te koop in Mississippi

Het grenst in het noorden aan Tennessee, in het oosten met Alabama, in het zuiden met Louisiana en de Golf van Mexico en in het westen met Arkansas en Louisiana.

Mississippi is een federale staat van de Verenigde Staten van Amerika. De hoofdstad en meest dichtbevolkte stad is Jackson.

Denkt u erover om uw huis in Mississippi in 2018 te verkopen? Of bent u op zoek naar woningen te koop in Mississippi? Recente gegevens tonen aan dat de vastgoedmarkt dit jaar goed presteert voor zowel kopers als verkopers.

De onroerendgoedmarkt in Mississippi lijkt goed te gaan, het grootste probleem lijkt een tekort aan beschikbare woningen te zijn. Dit is geweldig nieuws voor verkopers die onroerend goed te koop hebben in Mississippi omdat concurrentie tussen kopers kan helpen de uiteindelijke verkoopprijs te verhogen. Hier zijn enkele voorspellingen over wat te verwachten van de Mississippi onroerend goed markt dit jaar.

Een algemene trend in het land op de vastgoedmarkt is een groeiend aantal kopers en een afname van verkopers die onroerend goed te koop hebben in Mississippi.

 In het vierde kwartaal werd meer dan de helft van alle woningen die op de Mississippi-vastgoedmarkt werden verkocht, gerangschikt in het bovenste derde deel van de huiswaarde. Hoewel verwacht wordt dat het aanbod geleidelijk zal toenemen en tegen het einde van het jaar redelijke prijzen op de markt zal toelaten, zal het totale aantal te koop aangeboden objecten in Mississippi voor 2018 zelfs nog lager zijn als het gaat om de totale vraag.
De huizenprijzen in Mississippi zullen naar verwachting stijgen tot 2,8% in 2018. Dit is een daling ten opzichte van de huidige groei van 6,9%, maar ligt nog altijd ruim boven het gebruikelijke groeipercentage van bijna 3%.

 Vastgoeddeskundigen zijn van mening dat de vastgoedmarkt een groei van dichterbij 3,2% zal zien. Dit is echter slecht nieuws voor eigenaren die hun eigendom te koop in Mississippi willen verkopen voor het hoogst mogelijke bedrag.
Als u overweegt uw eigendom in Mississippi te verkopen en u wilt profiteren van de huidige verkoopmarkt, zou het in uw belang zijn om nu te verkopen voordat de vraag begint te dalen.
De nieuwe belastingwetgeving zou een negatief effect kunnen hebben op de vastgoedmarkt van Mississippi, met name in sommige gebieden.
Deze onroerendgoedmarkten zullen een afname van de waardering van huizen zien, omdat veel kopers hun lokale markten beginnen te hinderen.
De waarde voor huizen in de staat is het afgelopen jaar gedaald tot -1,3%, maar voorspelt dat de waarden van de huizen tot 2019 tot 2,8% zullen stijgen.
Statistieken over de gezondheidstoestand van de vastgoedmarkt in Mississippi tonen aan dat de markt momenteel onstabiel is met een score van 4,0 op 10, gebaseerd op de statistieken van februari 2018.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 28914

Verkoop Andere (Grond), Mississippi, Hancock County, Bay St. Louis, 10060 Chappman Road

169,348.01EUR
Verkoop
Andere (Grond)

113.16 m²
Ongeveer 9,8 Acres te koop. Front Side is op Chapman Road 353 voeten. East Side is 1218 voeten. Achterkant is 571,9 voeten. West Side is 1389,9 voeten...
Cod. 6950

Verkoop Hoeve, Mississippi, Jackson, Jackson, Jackson

465,707.03EUR
Verkoop
Hoeve

170 m²
Ranch van + - 15 ac, met 3 / 2 huis,
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB